Syng  dig  glad!
Kan du lide at synge? Så har du mulighed for at være med i Børne- og Ungdomskoret i Jerslev Kirke,  som begynder en ny sæson torsdag den 29. august, hvor der er plads til flere børn.  Kirkens spirekor (1.-3. klasse) øver hver torsdag, kl. 14.10 – 15.10, B&U koret.  (4. klasse og opefter) øver  kl. 14.40 – 15.40.  Korene medvirker ved tjenester i kirken og til koncerter, hvilket de får lommepenge for.
For de voksne er der kor torsdag aften fra kl. 19 – 21, hvor det er gratis at deltage, bare man har lysten til at synge. Kom og vær med og se, om det er noget for dig. Koret deltager også i tjenester ved kirken og skal i efteråret lave koncert sammen med gospelsangeren Laura Kjaergaard og julekoncert i Jerslev Kirke.

Her ses de nye sangere i kirkens spirekor der medvirker ved høstgudstjenesten i Jerslev Kirke

En hilsen fra menighedsrådet. Fremover vil det være muligt at få en kop kaffe eller forfriskning 20 min før gudstjenesterne, der ligger kl. 10.30. Hvis gudstjenesten er kl. 9.00 er kaffen efter gudstjenesten og det samme gælder ved aftengudstjenesterne.

Genbrugsbutikken Tusindfryd har doneret 5000 kr. til kulturelle arrangementer. Vi glæder os til at kunne præsentere en spændende koncert eller andet for beløbet.

Med fantastisk vejr både den 29. april i Hellum og Mylund og den 6. maj i Jerslev fik vi 30 unge mennesker konfirmeret – tillykke til dem alle!

Foto: Kurt Bering

I uge 9 var en lille flok fra kirkens frivillige voksenkor medvirkende til gudstjenesten på Rosengården i Jerslev. Koristerne hjalp de ældre med at finde salmerne i salmebogen og forberede gudstjenesten. Koret sang for på salmerne, læste ind- og udgangsbønner og hjalp til med uddelingen af nadver. Der var en skøn sang og stemning, på trods af, at der ikke var så mange fremmødte ældre pga. sygdom. Ruth Kristensen kom efter gudstjenesten og fortalte, at de syge sengeliggende på første sal havde nydt salmesangen, og hun skulle hilse fra dem.

Også ved søndagens højmesse var der atter en lille flok fra voksenkoret afsted. En af koristerne, Viggo, havde taget sin blokfløjte med og spillede med under salmesangen og dagens præludie. Koret sang både for og med på salmerne og havde i dagens anledning et par indslag med som motet og postludium, arrangeret af kirkens organist. Næste gang, du kan opleve hele koret, er til Påskedag i Jerslev Kirke.