Vi fejrer Kristi himmelfarts dag med en gudstjeneste i Jerslev Kirke. Velkommen her, hvor man fra kl. 10.10 kan man nyde en kop kaffe i samvær med andre kirkegængere og kirkens personale.

Efter Gudstjenesten er der visionsmøde i kirken, hvor man er velkommen med forslag og tanker om  kirkelivet i vore 3 kirker.

Salme 678, Guds fred er glæde i dit sind

Salme 260, Du satte sig selv

Salme 675, Gud, vi er i gode hænder

Salme 658, Når jeg er træt og trist

Salme 29, Spænd over os

Melodierne til salmerne kan høres her på www.dendanskesalmebogonline.dk

Tekstrække: Første række

evangelisten Markus: Til sidst viste Jesus sig for de elleve selv, mens de sad til bords, og han bebrejdede dem deres vantro og hårdhjertethed, fordi de ikke havde troet dem, der havde set ham efter hans opstandelse. Så sagde han til dem: »Gå ud i alverden og prædik evangeliet for hele skabningen. Den, der tror og bliver døbt, skal frelses; men den, der ikke tror, skal dømmes. Og disse tegn skal følge dem, der tror: I mit navn skal de uddrive dæmoner, de skal tale med nye tunger, og de skal tage på slanger med deres hænder, og drikker de dødbringende gift, skal det ikke skade dem; de skal lægge hænderne på syge, så de bliver raske.« Da Herren Jesus havde talt til dem, blev han taget op til himlen, og han satte sig ved Guds højre hånd. Men de drog ud og prædikede alle vegne, og Herren virkede med og stadfæstede ordet ved de tegn, som fulgte med.