Velkommen til de kommende konfirmander

Indskrivningen foregår ved gudstjenesten i Jerslev Kirke søndag d. 3. september 2017 klokken 10.30 – uanset ønsket konfirmationskirke. Efter gudstjenesten er der mulighed for samtale og spørgsmål.

Konfirmationsforberedelse

Undervisningen begynder tirsdag d. 5. september for  kl. 7.55 – 9.25 i Præstegårdens konfirmandstue. Konfirmationerne i 2018 bliver  i Hellum og Mylund kirke 29. april og i Jerslev kirke 6. maj.

Om de betingelser der skal til for at blive konfirmeret kan man se nærmere her Anordning om konfirmation

Konfirmationerne finder altid sted for Mylund og Hellum Kirkes vedkommende den sidste søndag i april, for Jerslev Kirkes vedkommende, den første søndag i maj.

Konfirmationsforberedelsen begynder i slutningen af august/begyndelsen af september året før – og finder sted i det skoleår børnene går i syvende klasse.

Elever på Toftegårdsskolen får i starten af skoleåret en invitation til indskrivning med praktiske oplysninger.

Alle andre der ønsker konfirmation her skal henvende sig til præsten for nærmere aftale.