Julekoncert i Dorf Kirke

Jerslev Kirkes voksenkor var inviteret til Dorf Kirke, hvor de gav julekoncert for egnens beboere. Det blev en fin koncert, hvor tilhørerne kunne opleve koret i mange musikalske facetter. Koret indledte koncerten med, at de bar lys ind i kirken, ledsaget af smuk orgel-og fløjtemusik. Koret blev budt velkommen i den lille betagende kirke af Susanne Hald Kristensen, der er kirkens kirkeværge.

Koret sang både mere og mindre kendte sange. Blandt andet kunne høres: Glade Jul, dejlige jul med ukendt fin melodi af A.P. Berggren, “En stjerne skinner i nat” og “See the star of Betlehem”. En af de nye sange, der blev præsenteret ved koncerten var “Himlen er kommet ned til vor jord”, hvor hele kirken sang med på omkvædet.  Aftenens koncert afsluttedes med fællessalmen “Dejlig er jorden”. Koret fik stor ros for deres optræden i kirken.

Også Betlehemsstjernen  havde fundet vej til Dorf Kirke.

Organist og dirigent for koret fortæller om musikken og præsenterer tilhørerne for en svensk julesang, “Jul, Jul strålende jul”.