Kan du lide at synge?

Kunne du tænke dig at synge i kirkens Spire, børne og ungdomskor? At nyde glæden ved at synge sammen med dine venner. Både dem du allerede har, og dem du får her! Du skal bare have lysten, så finder vi ud af resten sammen. Vi skal synge og lege med stemmerne ved hjælp af sang og dans. Vi skal også lære at synge efter noderne og lære de forskellige elementære musikbegreber bedre at kende. Vi vil synge til gudstjenester og koncerter, som vi får løn for. Vi øver i præstegårdens konfirmandstue. Et kvarter før undervisningen begynder, hygger vi med saft og boller. Spirekoret er for børn i 2.-3. klasse. I koret forventer vi du møder op hver gang. Såirekoret øver fra 14,10-15.10, (2.-3. klasse) Børne og ungdomskoret øver fra kl. 14.10-15.40 fra 4. klasse og opefter.

B&U maj-juni 19 mødeliste rev2

Samtykke Jerslev-Hellum-Mylund

Korstævne Jubilæum Ansgar

Læs om at synge i koret her…

Tilmelding til koret kan downlodes her…

B&U kor

Kontakt korleder og organist Jørn Andersen. Så kom og syng med i Jerslev kirkes Børne og Ungdomskor, der øver hver torsdag efter-middag. Hvis du har lyst til at være med kan du møde op i konfirmandstuen, når vi øver.

Du kan også kontakte vores korleder Jørn Andersen på tlf. 23 47 13 67 e-mail: jorna@stofanet.dk . Undervisningen er gratis, det eneste vi kræver af dig er du møder op til kor hvr gang.

I koret lærer du at bruge din stemme rigtigt samt udvikle den. Desuden lærer du mange forskellige sange og rytmer at kende. Vi synger af til med ved gudstjenester og medvirker ved koncerter sammen med kirkens voksenkor.

Vi glæder os til at se dig!