Kirkesanger – kirke- og kulturmedarbejder – korleder
Kathrine Thorup Nordtorp

Tlf. 23 80 95 32
E-mail: kathrine.jerslevkirke@gmail.com
Træffes ikke mandag og fredag

 

 

Kathrine er 25 år, bor i Aalborg men er opvokset på en gård i Skøttrup ved Løkken.

Kathrine har været ansat i Jerslev-Hellum-Mylund Sogne siden juli 2019.

Jeg arbejder som kirkesanger, kirke- og kulturmedarbejder samt korleder, i samarbejde med organisten, med kirkens børne- og ungdomskor. Jeg nyder at arbejde med kor, da jeg igennem flere år som barn og teeneger sang i Løkken Kirkes Børne- og Ungdomskor samt var elev i gennem mange år på den tidligere Hjørring Musiske Skole.


I Jerslev Kirkes Børne- og Ungdomskor lægger jeg først og fremmest vægt på, at vi skal nyde at være sammen og have det sjovt med musikken. Jeg har danset standard- og latindans igennem 13 år samt i en årrække spillet med i flere teaterforestillinger i Hjørring Sommerspil. Jeg ønsker derfor at kombinere aktiviteter, lege og bevægelser, når vi øver sange i Børne- og Ungdomskoret. Fra September til december 2019 vikarierede jeg som korleder for Jerslev Kirkes Voksenkor. Jeg vikarierer i øjeblikket som korleder for gospelkoret Sing4Joy.

 

 

 

Som kirkesanger sætter jeg stor pris på at skabe den rette stemning via musikken for menigheden i kirken – alt efter hvilken begivenhed/gudstjeneste/arrangement det drejer sig om. Dette gør sig også gældende til Babysalmesang i Jerslev Kirke, hvor der især lægges vægt på at skabe trygge rammer til barnet gennem forskellige sanseindtryk.

I arbejdet med kirke- og kulturopgaver vægter jeg især kreativiteten. Min mor arbejder bl.a. som selvstændig mediegrafiker, og jeg er derfor heldig at få et par gode råd med på vejen mht. opbygning af plakater, flyers m.m.

Jeg blev uddannet fra Aalborg Universitet i 2018, hvor jeg studerede Musikvidenskab og Historie. Sideløbende med studierne arbejdede jeg som kirkesanger i Aalborg Domkirkes Kantori.

Fra oktober 2018 til maj 2019 arbejde jeg som lærevikar for flere forskellige folkeskoler.

Sideløbende med arbejdet studerer jeg til Kirkesanger på Vestervig Kirkemusikskole afd. Aalborg.

Udover musikken sætter jeg stor pris på at nyde ude-liv med ridning og jagt. Derudover er jeg aktiv som bestyrelsesmedlem i foreningen ”4. Maj Kollegiets Venner”.