Syng  dig  glad!
Kan du lide at synge? Så har du mulighed for at være med i Børne- og Ungdomskoret i Jerslev Kirke,  som begynder en ny sæson torsdag den 10. januar, hvor der er plads til flere børn. Korene skal i efteråret  møde  korlederen Signe Sørensen, som er tidligere leder af Mariager Pigekor og Hasseris Gospelkor. Kirkens spirekor (1.-3. klasse) øver hver torsdag, kl. 14.10 – 15.10, B&U koret.  (4. klasse og opefter) øver  kl. 14.40 – 15.40.  Korene medvirker ved tjenester i kirken og til koncerter, hvilket de får lommepenge for.
For de voksne er der kor torsdag aften fra kl. 19 – 21, hvor det er gratis at deltage, bare man har lysten til at synge. Kom og vær med og se, om det er noget for dig. Koret deltager også i tjenester ved kirken og skal i efteråret lave koncert sammen med gospelsangeren Laura Kjaergaard og julekoncert i Jerslev Kirke.