Kyndelmisse

I Mylund Kirke fejres der Kyndelmisse med en stemningsfuld gudstjeneste søndag, den 3. februar kl. 19.00. Tjenesten bliver fejret med levende lys, musik, sang, læsninger og refleksion. Messen er en fejring af det lys, som blev tændt i os alle i julen, da Jesus blev født. Dette lys bringer vi nu ud i verden.  Alle kirkens kor deltager, og de akkompagneres af Mikael Sørensen på guitar, Dagmar Hansen på kontrabas, Viggo Frank på blokfløjte, Karin Bienz på tværfløjte og John Vinther på div. instrumenter.
Kirkens B&U-kor vil tænde lys i kirkens lysglober og i kirkebænkene. Efter gudstjenesten serveres der pandekager i våbenhuset til alle fremmødte.

Salme 747 Lysets engel

salme 785 Tunge mørke natteskyer

Salme 31, Til himlene rækker

Salme 778, Fred hviler over land og by

Melodierne til salmerne kan høres her på www.dendanskesalmebogonline.dk

 Gud, hvor skulle jeg søge hen fra din ånd?
Hvor skulle jeg flygte hen fra dit ansigt?
Stiger jeg op til himlen, er du dér,
lægger jeg mig i dødsriget, er du dér.
Låner jeg morgenrødens vinger
og slår mig ned, hvor havet ender,
så leder din hånd mig også dér,
din højre hånd holder mig fast.
Siger jeg: “Mørket skal dække mig,
lyset blive til nat omkring mig”,
så er mørket ikke mørke for dig,
natten er lys som dagen,
mørket er som lyset…
Af Davids Salme 139