I uge 9 var en lille flok fra kirkens frivillige voksenkor medvirkende til gudstjenesten på Rosengården i Jerslev. Koristerne hjalp de ældre med at finde salmerne i salmebogen og forberede gudstjenesten. Koret sang for på salmerne, læste ind- og udgangsbønner og hjalp til med uddelingen af nadver. Der var en skøn sang og stemning, på trods af, at der ikke var så mange fremmødte ældre pga. sygdom. Ruth Kristensen kom efter gudstjenesten og fortalte, at de syge sengeliggende på første sal havde nydt salmesangen, og hun skulle hilse fra dem.

Også ved søndagens højmesse var der atter en lille flok fra voksenkoret afsted. En af koristerne, Viggo, havde taget sin blokfløjte med og spillede med under salmesangen og dagens præludie. Koret sang både for og med på salmerne og havde i dagens anledning et par indslag med som motet og postludium, arrangeret af kirkens organist. Næste gang, du kan opleve hele koret, er til Påskedag i Jerslev Kirke.